Webshop » ERS Heatscreen

SALONVERWARMING: ERS HEATSCREEN

Wat is infrarood verwarming en waarom is deze manier van verwarmen zo belangrijk?
In deze tijd is het verwarmen van je huis of salon niet goedkoop. De gasprijzen schieten omhoog en ook stroom is niet meer goedkoop. We gaan dus op zoek naar alternatieven die minder kosten. Dan kom je al snel uit op infraroodverwarming.
Maar wat is infrarood verwarming?
Gaan we eerst het verschil tussen traditioneel verwarmen en infrarood verwarmen bekijken.
Met traditioneel verwarmen wordt de lucht verwarmd en deze lucht stijgt op. In deze luchtstroom ontstaat stof die door de omgeving dwarrelt. Slecht voor de luchtwegen. Een ander nadeel is het effect van verwarmen door middel van cv. Het plafond wordt lekker warm want lucht stijgt op maar de warmte wordt niet als prettig ervaren en kost ook heel veel energie!
Infrarood panelen daarentegen verwarmen niet de lucht maar de aanwezige objecten in een ruimte. Dit gebeurt door middel van infraroodstraling: zoals de zon verwarmt
Je hoeft alleen de ruimte te verwarmen waar je bent. In je salon is het behaaglijk warm en in combinatie met een thermostaat ook nog eens efficiënt. Zodra de temperatuur bereikt is wordt er geen stroom meer verbruikt. Verbruik van energie is dan niet veel in vergelijk met verbruik van gas of stroom bij een ouderwetse straalkachel.
Heb je een salon aan huis? Dan hoef je de cv in het hoofdgebouw (huis) niet aan te zetten of heel laag. Makkelijker en fijner verwarmen is er niet.
Het ERS Heatscreen warmtepaneel heeft een unieke verwarmingstechniek: de stralingswarmte wordt zowel voor als achter afgegeven waardoor het paneel zelfs aan een minder geïsoleerde buitenwand gemonteerd kan worden. Zeer korte opwarmtijd. De panelen zijn slechts 7 mm dun.
Keuze uit 3 modellen: S, M en L

Made in Austria

Webshop gemaakt met EasyWebshop